Menukaart

Diner

MENUKAART

Ontdek onze menukaart

In ons sfeervolle restaurant op een unieke locatie in hartje Giethoorn wordt u warm ontvangen door de broers Davide en Salvatore. Wij nemen u mee in een culinaire reis door Italië, waarbij de Siciliaanse keuken centraal staat. Met veel zorg selecteren wij alleen de beste verse ingrediënten, waar de Italiaanse menukaart bekend om staat. Het Siciliaanse bloed van de broers kruipt waar het niet gaan kan.

Sicilië staat bekend als producent van de beste olijven en druiven, maar vooral citroenen. Met deze citroenen maakt Salvatore, naar geheim familierecept, heerlijke Limoncello. Dit heerlijke drankje mag uiteraard niet ontbreken na afloop van een Italiaans diner. Naast onze vaste menukaart bereiden wij elk seizoen wisselende gerechten, geïnspireerd door het beste dat Sicilië te bieden heeft.

De familie

De broers zijn geboren en getogen in Sicilië. Ze komen uit een gezin van 7 kinderen van het prachtige maar ook beruchte eiland Sicilië. Salvatore, Davide en zijn broers komen uit een ondernemend gezin van 7 kinderen, vader had een bouwbedrijf en moeder had een broodbakkerij. Van jongs af aan hebben ze al geleerd hard te werken en dat de familie van groot belang is.Met deze levensles zijn Salvatore en Davide naar Nederland gekomen om hard te gaan werken voor de familie. Voor de broers betekent familie alles, familie is gezelligheid en familie betekent lekker eten met z’n allen. Eten staat centraal binnen de Italiaanse familie en Ristorante Fratelli is dan ook een echt familie restaurant, waar u een avondje heerlijk kunt genieten.

 

Pasta specials

Pasta specials

Pizze specials

Pizze specials

Pesce/Carne specials

Pesce/Carne specials

Bambini specials

Bambini specials

Wijnkaart/Desserts specials

Wijnkaart/Desserts specials